stress dgn orang sekeliling

Salam...anak saya baru sebulan lebih Baby biasa la kalau nagis...mentua saya ckp baby xkenyang...padahal dah bf smpai temuak n baby luah puting bila disuap....mentua asyik sebut dia lapar n nak bg baby makan biskut...sy memang xbagi...tapi dia asyik provoke n rimas bila anak saya asyik merengek....bg saya itu biasa...baby merengek bukan sebab LAPAR saja...

16 Balas

Buat xtau je.. Mmg stress.. Sy ank ske ngempeng siap suami dgr ckp org sekeliling kate kasi btl susu. Lantak ko la.. Sis bg je susu bdn.. Alhamdulillah ok je

4y ago

Org dlu2 mmg awal2 bby kasi makan.. Bby dorg xde masalah sbb xpkai botol..dorg susu badan..skrang.. Susu botol beza ngan susu bdn..salah skit taik keras. Susu botol ni silap sket kembung la berak ijau la.. Lg rsau