Jus Mamariam utk dijual (rm 50)

salam..ada spe2 nk x jus mamariam..rm 50 termsuk pos..ada extra 1 botol..sy dah bersalin,xmnum dh..hehe

1 Balas

wslm..hye puan..maaf jika apa sy komen ni akan buat puan berkecil hati. tapi apa saya blh nasihatkan puan..jika btl puan nak jual..better puan jgn hide nama puan supaya user dkt TAP xrs mcm di tipu dalam urusan jual beli... sbb bru2 ni penah terjadi user dekat sini di tipu untuk beli product yg di katakan dah tidak diguna pakai lg dan nak jual..bila dh transfer duit dlm jumlah yg banyak tgk2 user yg offer tuk jual product tersebut senyap dan hilang.. si pnjual duit dh dpt duitnya..tp brg yg di order oleh user yang berminat untuk bli xdpt hingga ke sudah.. saya harap pada semua user TAP yang membaca komen saya ni juga berhati hati lah dalam urusan jual beli di sini ea..supaya tidak terjadi lagi kes yang sama. mg dpmudahkan segalanya .aamiin...sekali lagi saya mintk maaf pada puan ea..jika apa saya katakan ni ada mmbuat puan rs terguris dgn kata2 saya..saya tidak bermaksud tuk sakiti hati puan..tp kalau boleh la guna la profile sebenar.nama sebenar semasa pos komen di TAP jika benar utk buat urusan jual beli di sini. terima kasih #TAPSupermoms