mamariam

hi saya nak letgo jus mamariam 2 botol.. Rm 120 utk 2 botol.. sebab sy dah 36 weeks dn ade lg satu botol nk habiskan ? takut nti tk terminum pulak rugi je.. sape nak boleh ws saya ye 0174317244. terima kasih ? expired date tahun 2021

mamariam
20 Balas

Sayangnyaa... Saya dalam pantang pon minum... Sekarang anak dah 7bulan still minum... Rasa bertenaga... Sebab ada kurma kan... Anak saya yang 3tahun pon minum tapi sudu kecik jaa... Dia suka sangat...

4y ago

Insya Allah sempat habis tu... Saya sebotol tahan 3 minggu jaa...

salam sis nk tnya bgus ke sis mnum jus mamariam nie 🙂 saya tnya sbb ade gak sedara mara saya suh saya minum jus nie tp saya tak pasti nk mnum ke tak hahahahaha tu yg saya tnya dgn sis ok ke

4y ago

Bagus utk hb..sblm Ni hb sy low..pas consume ari2 minum.. alhmdllah Dr 10 Naik 12++..mmg byk mmbntu

okay tak minum?skg ni ada masalah rahim tk kuat.masi ada bleeding sikit kandungan 8weeks da

Blh trskn minum sis pas bersalin utk bykkn susu

Bagus jus ni. Tapi saya pun dah nak masuk 38 weeks. Huhu

Area mna sis..klo kirim ke sabah, hrga include postge tak..

4y ago

kalau sabah tk termasuk pos sis

Boleh minum lagi sis walaupun dlm pantang

4y ago

Slowly sis 😘😘

Nk tnya, brapa week preg boleh amal jus ni ya?

4y ago

Dari awal kehamilan. Masa Ikhtiar Hamil pun dah digalakkan minum sis 😊

Kalau pos kn termasuk harga tu dapat tak..

4y ago

dapt sis

ad lg ke