Jus Mamarian

Salam semua.. Nak tny sepa sini ada mnum jus mamariam? Sy awal pregnancy haritu ada amik pastu sy stop.. Skrg mmg on obimin plus ja.. Nk amik blik jus mamariam sbnrnya sbb syg beli yg 4set tu.. Blh x bgtau kelebihan jus mamariam?

2 Balas

saya beli jus mamariam jgk tapi bila mkn ,perut sy rasa sakit sgt2 sampai kemalam ,kdg dari xloya dia jadi loya muntah balek 😭 pstu saya stop terus takut jadi apa2 perut mmg rasa sakit2

saya ambik jus mamariam dri 5bln lgi... bagos, hb dri rendah tros nik tggi.. smpi skrg sye ambik jus mamariam,skrg da 9bln