tidur

Salam..ada sesiapa blh share tips utk bg bby tido lma wktu siang?? Bby 4m++..siang tido stgah jam je then brjaga sejam-3jam.then tido blk stgah jam.mlm alhamdulillah tido je xde brjaga kcuali utk susu..siang agk rumit nk buat krja rumah sbb bby xsuka brbaring je.nk pegang?share please

2 Balas

mmg umo mcm tu bby da kurg tido sis . dy nk brmain n blaja bnd bru . xd tips pon sis . malah lebih bgos aja je bby brmain sndri klau kita buat krje . asal kn kita nmpk bby mse buat krje . tu je cara dy . xpon sis bgun awl siap kn semua bnd dlu sblm dy bgun . lps dy bgun bru bole urus bby plak mndi susu dy semua .

5y ago

same same

Kenapa nak baby tidur lama siang?nanti malam baby berjaga pula kalau dah puas tidur siang🙋🏻‍♀️sis yg jadi zombie nanti