Bby kuning kuat tido

Mcm ne nk bgun kn bby kuat tido. Nk bg susu badan. Dh geletek tapak kaki die. X jln juga..die tido je..tlong ape tips yg brkesn utk kjut kn bby

8 Balas

Masa anak saya kuning.. Dea pun tido tp cepat seda klau bising.. Ad kwn katil sebelah da di lap dgn wet tissue pun tk bukak mate.. Telanjangkn pun sama 😂😂😂😂 comel je.. Tido tk bngun pastu kuning dea naek.. Ouh anak saya setiap sejam atau 30 mini susu masa kene kuning tu hehe.. Trus turun dr 13 ke 10 dlm 1 malam hehe.. Kt ward mase tu

Baby kuning mmg kuat tidl, awak takleh bagi dia tdo terlalu lama tau. Klu sy hari tu, nurse bg saran, kalau rajin. setiap 2 jam akan bagi susu. Klu malas sikit, bg susu formula setiap 3 jam. Dia akan berak kencing. Akan cepat keluar

Buka bedung dia, biarkan dia sejuk. Paling best lgi, lap dia. Dia akan rasa sejuk.

Cuba sis sapukan guna air sikit mungkin boleh kejutkan dia dari tidur 😘

Kluasa bby sy kuning hari tu.. sy bukak baju dy.. mmg dy bukak mata..

tukar pmpers, bkak baju, lap mata dye dgn kapas basah air suam..

4y ago

most welcome mommy

pasti payudara bengkakk kan

4y ago

Ok sis

cube sapu air kt dea .