Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

Rilek je, chill2. Nikmati je dulu perkahwinan tu byk lagi bende boleh nikmati. Sye setahun lepas kawin bru lekat, tupon rse tk puas lagi. Alhamdulillah rezeki tu inshallah akan dtg pd waktu yg tepat