Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

kalau period tak teratur try pergi jumpa doc dan ceritakan masalah awak , kadang2 kita orang perempuan ni kan macam2 masalah .. ketumbuhan lah apa lah , saya dulu pun period tak teratur doc scan rahim takda apa2 ketumbuhan dia sarankan saya turunkan berat tapi masih lagi tak pregnant , saya pergi lagi kali kedua misi buat pap smear dia cakap dalaman saya banyak keputihan ini anatar salah satu faktor saya susah nak lekat sebab tersumbat dia kata .. cuba usaha macam ni kalau tak jalan berubat secara tradisional pulak ke ikthiar puan .. melainkan kalau takda rezeki juga maybe itu kehendak Allah belum masa untuk kita pregnant