Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

Awak, nak gitau period saya pun tak teratur dan tak pernah teratur. Tapi tulah rezeki tuhan bagi. Mengandung jugak. Kami laki bini kawin memang dah redho. Awak percaya je dgn tuhan punya percaturan ok. Jangan stress. Enjoyyy ~