Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

saya 1 tahun setengah kahwin takda rezeki. and alhamdulillah skrg dah masuk 7 bulan. time tu kawan saya yg kahwin saing saya semua dah bersalin siap ada bunting pelamin. jujur kata hati mmg jeles lah sampai depressed. tapi perancangan Allah itu indah. Allah bagi rezeki masa saya tu tak perasan pun pregnant tetiba dah 4 bulan dah. Inshaallah ada rezeki utk awak. Allah tahu yg terbaik utk hambaNya ❤️