Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

waalaikumsalam,sy 10bulan kawen xde rezeki , period mmg lpas kawen terus xteratur.. hormon xstabil 🤭 sy belajar cari waktu subur, tapi sbnarnya kalau nk ank jgn stress2 terlalu pikir, kerap bersama target nak ank . NO !! dlm xsedar kita stress sbnarnya, dan xkan jadi.. Jaga makan, jgn buat kerja2 berat dulu ya , mana tau lekat.. mop lantai pun jgn!! cari waktu subur awk nnti, bnyakkan membaca .. jgn terlalu fikir atau fokus nk anak, tapi berusaha, tawakal redha, berdoa bnyak2 tau