Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

Masih awal lagi tu sis. Jgn fikir sgt soal anak. Setiap org mesti ada bahagiannya. Mcm sy dulu. Awal2 kawin dh fikir pasal anak. Dah setahun pun belum dikurniakan lagi. Lepas tu sy dah malas nak fikir, sy redhokan je. Tak lama tu dalam setahun 3 bulan baru sy dikurniakan zuriat tu pun sy dpt tau time sy kuarantin positive covid. Alhamdulillah 🤲 skrg dah masuk 3rd trimester. Sy doakan siapa yg tgh TTC, dikurniakan zuriat tak lama lagi. Aaminn 🤲

2y ago

awk ckp awk tahu pregnant masa tgh kuarantin covid. awk ada jumpa doc ke bgth pasal tu? bagi effect kt kandungan ke covid tu?