Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

mungkin jgn fikir sgt pasal anak. jgn stress. cukupkan rehat. sy asyik fikir pasal nk mengandung je. pastu period lewat sebulan. lepas next period, alhamdulillah mengandung

2y ago

yess betul tu. pantang lewat je check. pastu bile 1 line, kecewa sedih. tak sedar tengah stress. last last hmm malas dh fikir bukan give up / menyerah.. tiba² mual² tapi x fikir pun sbb pregnant. lps seminggu baru terfikir nak cek upt. alhamdulillah lekat