Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

saya 2tahun kawin ni baru merasa...saya dulupon period x teratur,kalau jumpa doktor,dortok akan bagi ubat pelawas period..kalau macam saya doktor sarankan saya turun berat badan sbb saya gemok dan disebabkan hormon period jadi x teratur,selepas turunkan badan baru lah period teratur dan mengandung