Okey ke baby wktu ni mak nye puasa ?

Salam & hey all! So today i nk tnya, boleh ke berpuasa wktu pregnant ? Okey ke utk baby ? I risau sb ni 1st time puasa wktu pregnant. Harini i puasa (ada 3 hr lg nk qada') Alhamdulillah. 12 tghri ni okey lg tak lapa lgsg. Risau tu mestila ada. So any tips utk i ke ?

1 Balas

Klau ibu rasa larat ibu puasa lh, klau x larat sgat baik bbuka je...lg pun dlm islam pun x galakkn ibu mgandung bpuasa klau mbahayakn kndungan...