Scan Details

Salam. Tadi saya scan KK utk 21weeks jantina baby belum npk lagi. Doc cakap patutnya boleh npk dah tadi, tapi baby gerak pulak so tak npk. Nk tanya mommies, agak2 scan details boleh buat week ke berapa ya di klinik swasta?

17 Balas

ank pertama lmbat sikit tahu time 20w.. ank no 2 & no3 awal sikit 16w dah nampk. yg no 4 ni lmbt plk tahu. 2 kali check kat kkia die kate x nmpk lg, g swsta time 24w wat detail scan trs dah tahu jantina.