tanda bersalin

Hi momies smua, nk tnye.. Normal ke kndungn dh 32 minggu nk jlan pun ase berat, stiap kli jln je kne pegang prut, pstu nk kncing je sblum kncing kn duduk ats jmban, trse bwh tu skit mcm tgh sgugut pstu skit ari2.. Ade x yg pnglmn mcm sye??? First baby x der pnglman. Pastu sye kne wt prsedian bsar pantang sndri.. Sb mk dh x der. Mk mrtua plk jauh dkt sarawak lgi dh tua. So redha je la.

1 Balas

Sye jln pon pgng perut..Nk kncing tu ade rse jga tpi hilng lpas tu..Klu ade tnda2 mngeras k sakit kerap tu tnda nk bersalin..Tpi sis doa lh ckup buln bersalin..sb paru2 bby xmtg lg lau bwah 37mngu..Blh bersalin xckup buln tpi ade risiko jga ank nie...Mcm2 jga lh..Hnya skdr shre