Baby besar seminggu

Ade tips ke utk jaga pemakanan sbb haritu sye scan baby sye besar sikit dr usia kandungan dia. And sye berat bdn sye mmg naik byk pdhl sye tkde rse bdn sye naik byk pon. Haha ni sbb byk sgt makan bende manis Dh buat mggt test, tp result okay je. Sye cuma risau baby sye besar sgt, sbb perut sye kecik je. Skrg bru 25 weeks pon dh start sakit dkt bwh tulang rangka 😵 Help me mommies ✨ #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

kurangkn mkn bnda yg manis lh.. bnykkn mkn buah² & sayur.. nasik pun slpas pukul 8mlm klau blh jgn ambil dh.. penyebab jgk tu.. sy preggy dulu misi kk pesan mcm ni lh kt sy..