Keluar darah time pregnant trimester 1

Nak tanya boleh,sya pregnant baru 5 minggu,tapi kenapa ada keluar darah tompok2,sya sakit pinggang jugak,tu tanda gugur ke,adakah sya period,tapi kalau period boleh ke jadi double line.

5 Balas

maaf Saya share pengalaman saya. saya Ada Tanda sebegitu Mula sakit pinggang lpas Tu sakit perut mcm memulas. saya pun Ada Tanda spot mcm Tu saya g hospital doctor mmg sahkan Tanda keguguran. doctor check Masih Ada lagi kantung tapi kantung Tu dah ke bawah sedikit. doctor suruh balik then sakit semakin teruk mcm nak terberak and Dan ketulan daging keluar pegi semula check kantung dah xde Dan disahkan keguguran tapi Masih sakit lagi balik rumah kantung baby keluar sepenuhnya Dan sakit pun hilang .anak kedua waktu Tu dah masuk 2 bulan lebih. sbb doctor beritahu kalau bleeding sahaja xkan Ada symptom2 sakit. ia akan keluar seperti darah fresh tanda2 Ada Luka Di dinding Rahim mcm Tu lah doctor explain. tapi mcm saya masa saya pegi saya cerita simtom mmg sah saya keguguran. sebaiknya awak pergi ke hospital untuk dapatkan rawatan

pnglman sy keguguran..mcm ni la..mula2 kluar drh skit2 sakit pingn..sy biarkn sbb xthu kn...lepastu sy naik mtr bru la kluar drh byk n skit cm nk brnk...n sy kegugurn..awl2 ni lbih baik awak pergi jumpa doc

4mo ago

Haah betul gugur🥺sya pun gugur,mula2 darah sikit,pastu terus jumpa dr,dr suruh tunggu 48 jam,mmg gugur

Bley jd ancaman keguguran.. bley jd chemical pregnancy jgak.. better peg klinik check..

tak normal. pergi hospital dear

Darah yg fresh ke ?