Cramp perut

Hi saya msih ttc.. bru2 ini sya cramp diperut rasanya lagi sya dri sengugut tapi x lama dalam 5mnit mcm.. breast pun da 2mnggu rasa sakit.. kenapa ye.. sya x nk buat upt takut ngtf dan kcewa...

1 Balas

tnggu delay period.. klau sy.. sy tnggu delay period 1bln 1minggu tau² bt upt double line dh.. sbb tanda² awal preggy sama dgn tanda nk period sbb tu kita kena bt upt..

2y ago

saya da delay 19 hari.. so sya kne tunggu bulan dpn punya period la kan bru check upt..