Minum air gas

Salam sy nk tnye momies2 klau sy minum air gas tpi sy bancuh dgn air masak bole ke ? Sebb teringin sangat

15 Balas

Saya pun pernah mengidam nak minum coca😅 wahal before preggy saya memang tak minum pun air gas ni. Tapi saya minum bila masuk 7bulan lebih. Itu pun seteguk ja untuk lepaskan gian😁 Semoga sis dan baby sihat ye🥰 kalau mengidam sebolehnya dihadkan quantity nye ye sis. Makan berpada2😊

boleh minum beli air gas jenama fanta gas nye x terlalu kuat..sya beli tu je..saya x minum seteguk 2 saya minum 1 botol kecik tu je..

Kalau bancuh pun, kandungan gula masih sama. Minum seteguk dua sahaja. Jgn 1 botol. Tkot kne kencing manis semasa hamil

1y ago

Klau minum air gas f&n bole ke

minum je...sy pom minum sbtol msa pregnant alhamdulillah anak sihat...tapi jgn laa minum tu tiap2 ari😂

Boleh je.. Tp jgn amalkan selalu, sbb tinggi gula.. Nnti kena gdm..

Minum je laa air gas tuu. Tkyahh bancuh2. Hilangkan ngidam tuu 😄

InshaaAllah boleh. Tp berpada2,, stkt lega dpt rasa ok la 😊

Sy xde bancuh2 dah.. sy bantai ajeee seteguk dua.. hihi

Klau bleh goncang buang gas dlu..sbb air gas kn bhya utk bby

4y ago

ye betul tu boleh menyebab kn keguguran..

seteguk dua boleh je sis utk buat hilang mengidam