Bleeding fresh blood !

Salam sy nk tnye maghrib sabtu sy ad bleeding darah fresh setompok..dh g chek dngn dr and scan baby..jantung baby ad and baby ad gerak jgk...tp smpai hari nie ad sikit2 darah warna coklat brcampur dngn lendir normal atau bahaya ye? Atau itu saki baki darah yg mula2 kluar hari sabtu tu...mohon pencerahan ini...kandungan pertama 11minggu. Tq smua

4 Balas

baru je mlm tadi sya alami ..tpi sya terus gi kecemasan ...syukur smua ok n dokter bgi ubat kuat rahim ..bagun pagi ni tgk tkde drh dah ..hrp smpai berslin lah tkde apa² mslh ..smoga kta smua slmt smpai berslin amin

Try pergi emergency. Saya pernah kena, asyik keluar darah dari week10-11. Cerita dgn doc, nnt doc bekalkan ubat kuat rahim. Banyakkan bedrest and minum air masak. Semoga yg baik2 hendakNya❤️

Pergi trus emergency. Kite takleh simply buat andaian.. sbab spotting ke bleeding ke time pregnant mmg tak normal sama skali. Blh jadi ancaman gugur

kalau ikut kn bleeding mmg bahaya sbb ancaman keguguran. cuma awk perlukan total bedrest sampai bleeding stop.