Bleeding, darah setompok

Hai, sy bleading fresh blood tapi mcm setompok. Sekali je setakat ni. Buang air kecil, macam lendir campur darah (berudu) . Takpa ke? Risau betul sy. 😭

4 Balas

sy baru keguguran...keluar darah masa buang air..sikit ja..pastu asal kncing je msti ada kluar sikit2... esok subuh keluar bketul dah...g emegency dr sahkan gugur...awak g hosp atau klinik ya..moga baik2 saja

7mo ago

besar2...

Sy awal bulan 3 haritu cantu la sis.. darah keluar sikit.. mcm fresh blood tu.. tapi sikit je.. sekali 2 hari lepas tu cramp teramat.. sekali keguguran.. better check dokter sis..

1y ago

Betul sis.. keluar kantung.. macam hati ayam tu..

Sy dah ke kecemasan. Doc check masuk melalui bawah, meraung kejap 🥹 . Doakan saya

1y ago

sis cmna okay ke tak. Semoga Allah permudahkn segala urusan sis

bahaya tu sis kalau ada bleeding trus g hospital emergency

7mo ago

Saya gugur bulan 5. (Week4). Punca dia pun tak pasti. Sama ada angkat berat ataupun janin tak menjadi. Kalau darah keluar, satu hari tu lebih 2-3 kali lebih baik ke hospital kecemasan. Ni pun mengandung kali kedua, ada keluar darah tapi sy monitor dulu.