due date

salam ..sy nk tnya,kat sini sape first day last period dia pada 1/5/2019? sy nk tnya,bila due korg,dan skrg dh brp week?sbb sy rasa nurse salah kira sy punya due date..so sy nk tnya dulu kt sini,utk kpastian..due date sy pd 8/2/2020..klau ikut first day last period sepatotnya 5/2/2020..tlg jwb ya yg mna first day last period dia yg sama dgn sy jugak..sy cuma nk thu due date korg bila..tq

2 Balas

Sy last period 2/5.. due date nurse kasi 9/2.. klau ikot apps 6/2.. sy pon ingt nurse slh kira 🤣