18 weeks 1 day

Salam sy nk tnya sy skrang alami sakit tulang punggung dan ad skali sy naik moto tapi punggung jadi sakit lepastu keluar spotting coklat adakah ia normal atau tak ye..kalau cepat letih pun akan keluar spotting juga memang normal ke?

2 Balas

Sama macam saya. Lepas naik motor n balik rumah cek ada spotting darah sikit. Risau lepastu gi klinik cek. Alhamdulillah takde pape. Dengar jantung baby ada. Doktor cakap rahim lemah sebabtu keluar spotting. Doktor bagi ubat kuatkan rahim. Alhamdulillah takde dah spotting

better awak g klinik la check, bagi saya tak normal keluar mcm tuh.