Sakit tulang punggung

Slm mommies. Sy first time mom. Skarang 38 weeks. Stat dr 2,3 hari lps sakit tulang punggung, nk brgerak pun sakit. Normal ke?

2 Balas

normal sis.. sy sakit tulang punggung dr 12w sis 😆nk bjalan sakit .baring pun serba x kena siap menangis la😅.. pastu hilang .. pastu datang balik mse 24w btabah la.. skrg 35w okay je..cuma perot pulak rasa tegang n sakit bahagian ari2 😅

Normal, baby dah membesar dan dah ke bawah. Ganggu bahagian pelvic. Buat senaman kegel dan jaga postur sesuai kehamilan