Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar

Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar la. Pastu selang 2hari sy buat pon masih sama cmtu jgk naik 2 line samar. Dan sy xpernah naik 2line samar mcm ni selama 11 thn. sebelum ni klo sy cek beribu2 test pregnant mmg negative ttp negative xpnh lg jd mcm ni sy keliru jgk ni dlm masa yg sma harap ade rezeki sy kali ni 11 thn tgu. Ada spe2 mcm ni?

Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar
16 Balas

Ada nampak sangat samar line kedua tu.cuba UPT brand lain, ulang lagi utk beberapa hari. Semoga Ada rezeki...