Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar

Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar la. Pastu selang 2hari sy buat pon masih sama cmtu jgk naik 2 line samar. Dan sy xpernah naik 2line samar mcm ni selama 11 thn. sebelum ni klo sy cek beribu2 test pregnant mmg negative ttp negative xpnh lg jd mcm ni sy keliru jgk ni dlm masa yg sma harap ade rezeki sy kali ni 11 thn tgu. Ada spe2 mcm ni?

Salam sy nk tnya klo mcm ni dikira macm mana ye? Sb klo tgk ni dpn mata akn nmpk 2line tp sgt samar
16 Balas

Nanti try repeat test tu selang 2 hari sbb bacaan hcg tu akan bertambah dlm 48jam . Buat test tu guna air kencing pertama waktu pagi & baca result secepat nya . Jgn percaya result lepas 30minit-sejam tu takut dpt result palsu

sy dlu camtu gax.. samar yg nampak 1lineeee je tp samar.. tnggu lagi 1-2w.. by that time try rehat banyak.. jgn angkat2 berat ap sume.. mkn pon jage yg tajam2 bak kate org tue2 tu jgn makan.. insyaAllah..

2y ago

Semoga Dimurahkan rzki.. I shaallah

i dulu macam ni jugak, line double tapi samar. Tunggu lagi seminggu lepastu sediakan 2 or 3 jenis upt jenama berbeza. sementara tunggu tu jaga diri, jangan lasak, jaga permakanan.

2y ago

Okay sy bru beli kt shopee test pregnant tgu sampai sy test lg

klau rsa haid lewt..chej urine samar² sah nk lekt..tnggu lgi smnggu ke sis..insyaa ALLAH ada rzki..doa yg baik²..aamiinn🤲☺️

sama mcm sy dlu...1terang,1kabur...last2 beli yg upt digital tu,yes mmg ada..semoga ad rezeki awk..insyallah..

Ada nampak sangat samar line kedua tu.cuba UPT brand lain, ulang lagi utk beberapa hari. Semoga Ada rezeki...

Try buat record mcm ni sis.. Insya Allah klu mmg ada rezeki pregnant makin lama akan makin terang line tu.

kalau ikut gmbr x nmpk double line. repeat balik nnti lgi 5hari. mesti jelas kalau betul pregnant.

Saya selalu samar tapi kena prank esok lusa period. Saya doakan akak segera hamil ya ❤️🌹

1 line (C)x ada tpi klu 2 line tu positive pregant la tpi klu 1 line (T)test anda rosak