Tolong Bantu saya

Salam sy nk Bertanya semalam sy Ada g his disebabkn sy Ada bleeding to bila doc scan kandungan sy baru 7minggu akn tetapi doc bgth hnya Ada kantung n dot didalam adakah bby tidak menjadi sbb doc tak blh nk confirm Kan n 2 minggu lagi doc mintak datang semula untuk scan semula mintak doakn janin sy menjadi sbb ATI sy kuat menyata kn ank sy ada mintak pencerahan

Tolong Bantu saya
4 Balas

semoga ada rezeki puan, sy 7w hanya nmpk kantung kosong saja