Awal hamil

Maaf sy nk bertanya sy Alami pendarahan tp dah 2 Ari n sy DH rujuk kpd dok dok hanya BG ubat kuat Rahim n rehat..adakah pendarahan Tu akn berhenti sendiri atau mcm ane ..mintak pencerahan

4 Balas

Saya pula keputihan lendir coklat camtu tak bnyak cuma sehari 1-2 kali dia kluar keputihan coklat. Dah 4 hari dah ni pg scan doctor kata dlam rahim ade darah dia akan keluar sendiri. Taktau la ancaman keguguran ke ape so far coklat2 je keluar xde freshblood lagi. Masi lagi mkan ubat kuat rahim. Smoga baby xde ape la.

1y ago

hai sis maaf tanya sis balik walau sis dah komen lama. saya now 7w. situasi sama macam sis. boleh tahu tak selepas tu apa perkembangan sis ya?

Ikut nasihat doctor and makan ubat yg disarankan oleh doctor, and pendarahan akan berhenti. Perlukan bedrest, jangan angkat berat or buat kerja berat. Relax kan badan and jangan stress.

2y ago

darah keluar mcm selaput merah je bukan mcm period warna merah coklat mcm tu

pengalaman sy. wpn Sy mkn ubat kuat rahim 3x Shari drah tetap keluar. lpas 20hari baru drah stop sndri

2y ago

skrg Sy dh dkat 8bulan. ahamdulillah

jgn stress dan bykkan rehat