Tolong Bantu saya

Salam sy nk Bertanya semalam sy Ada g his disebabkn sy Ada bleeding to bila doc scan kandungan sy baru 7minggu akn tetapi doc bgth hnya Ada kantung n dot didalam adakah bby tidak menjadi sbb doc tak blh nk confirm Kan n 2 minggu lagi doc mintak datang semula untuk scan semula mintak doakn janin sy menjadi sbb ATI sy kuat menyata kn ank sy ada mintak pencerahan

Tolong Bantu saya
4 Balas

yg jd kt sis ni semua sama mcm yg trjadi kt sy sebelum gugur. masa scan tu mmg nmpk kantung n tiny dot. lps scan esoknya sy ggur. ada ketulan keluar bentuk kantung. sebelum sy tanam sy ada belek2 lg sekali, ada janin yg masih trletak elok dlm kantung tu, dlm bulatan air ketuban saiznya mmg sgt kecil. lebih kecil dr saiz guli. mmg nmpk dlm tu janin yg hampir trbentuk. xd rezeki sy. cuma kt sini kalau sis xd bleeding lg, insyaaAllah kandungan sis menjadi. semoga ada rezeki utk sis. aamiin

1y ago

kuatkan semangat ya sis. menangis j kalau tu boleh buat sis rasa lega. apa pun jd semua aturan tuhan. semoga ada rezeki yg lebih baik lps ni. sy pn 2 kli ggur. lps dtg period yg first lps gugur tu,sy terus cari tukang urut. Alhamdulillah skrng da hamil lg. Kandungan pn sihat. sy doakan sis pn sama ya..

doc tu x suruh sis refer hsptal ka? sy 7w bleeding jgk. scan perut,kantung kosong. so doc bt kn surat utk refer dkt hsptal. dkt hsptal sy kena scan tvs. scan dri bawah. waktu tu bru sy lega. sbb dah nmpk janin n heartbeat dia. kalau sis x tenang better sis try scan tvs. ada jgk klinik yg bt scan ni.

1y ago

tp Allah lebih syg kn ea sy keguguran n terpaksa cuci disbbkan bleeding teruk

klu cmni ada yg menjadi , ada yg tak. tpi kandungan msih 7 minggu tu kna tgk dua minggu lgi. sis bnyk berdoa minta yg terbaik. semoga dipermudahkn.. jgn risau2 sngt.

semoga ada rezeki puan, sy 7w hanya nmpk kantung kosong saja