period x teratur

Salam.. Sy nie jenis period xteratur.. Last period 27/12/2019... Sy lepas to lewat period.. Bln 1 xdtg period.. Kira dh sebulan... Bulan 2 rase nk cek pada 24/2 .. Sbb sy lewat 27hari bila check upt.. Double line.. Tp bila doc scan xnampak lngsung.. Kira 8mingu dh.. Tp period sy jenis xteratur.. Mcm.mane nk kira yea?

1 Balas

Nanti akan ikut scan berapa minggu. Biasa doc akan suruh repeat scan 2 minggu lg ntok tengok balik. Period tak teratur akan ovulate lambat. Jadi, bila ovulate lambat, mungkin masa scan tu baru 4 minggu, mmg x nampak apa2 lagi. Repeat scan lagi 2 minggu.

4y ago

InsyaAllah, doa banyak2. Ramai je yg x nampak lagi mase scan tu, bila scan ade je elok duduknya.