zincofer buat jadi muntah

salam hi, sy nak tnya pendapat. memandangkan ini first pregnancy sy dan baru masuk 8w.. hari tu Dr ada bagi pil nama zincofer untk dimakan stiap hari, tp kenapa smenjak saya makan zincofer tu sy jadi bertambah pening dan sering muntah ye? apa perlu sy lakukan? nak tggu next appointment mcm lambat lagi bulan 11 nnti.

1 Balas

Sy pun tak sesuai mkm zincofer. Prgi klinik mntak tukar ubat atau beli je kt farmasi ubat obimin etc