tumpah darah

Salam, sy nak tanya. Ada tak mommies dekat sini yg pernah tumpah darah dan ada ketulan mcm sy ni tapi masih kuat kandungannya? Darah keluar tak banyak. Cuma tiba2 ada ketulan 1 ni je. Btw sy 7 minggu pregnant. Sy harap kandungan sy masih kuat. Td dah check dgn dr. Tp dr suruh tgu lg 2 minggu.bila balik je tgk ada plak ketulan ni. Hope ada mommies yg share experience

tumpah darah
1 Balas

Try la pakai pad... Pakai 1 hri.. Dari result tu boleh rujuk doktor.. Kurangkan buat keje2 berat..k

5y ago

Ye sis.. skang mmg tga pakai pad utk tgk ada lg tak pendarahan. Risau sgt