Lebihan daging pada Luka episotomy

salam, sy nak mintak pandangan, sy bersalin Haritu 18/9/2020, bersalin normal, Lepas 2 minggu sy Ada buat sauna, besoknya jahitan longgar, pergi hosp doctor cabut balik semua benang, doc tak jahit balik, Lepas Tu baca kat fb, dorg ckp sapu gel solcelrcy tu untuk Luka cepat cantum, sy Rasa sy terlebih sapu sampai tumbuh daging terlebih, skg mmg Rasa perit walau dah habis pantang, soalan sy, Ada tak Cara untuk kecutkan lebihan daging Tu?

3 Balas

Hye nak tnya sekarang dh ok ke? Buat mcm mana? Sbb sy tgh Alami benda sama. Lepas 2bulan bersalin 😅

3mo ago

Boleh update apa jadi? Saya pun kena

sis boleh update tak ? skrg daging tu dah ok ke ?

tak bole kecut.