pendarahan ketika hamil

Salam.. Sy ingin bertanya soalan2 kepada ibu2 yg ada pengalaman sepanjang hamil.. Sy mengandung anak yang pertama..Kandungan saya ada sedikit pendarahan selepas melakukan bersama dengan suami.. Adakah normal keadaan macam tu ? Semasa pendarahan berlaku perot sy tak berasa sakit.. Kandungan saya sekarang ni sudah 23 minggu .. Mohon pencerahan ..

1 Balas

Better stop bersama dulu. Kadang2 takut uri dkt bwh. Atau luka.