Spotting coklat

Salam, sy hamil 8mggu... Td ada turun tanda coklat.. Tapi sy xde rasa sakit or buat keja2 berat. Dah pegi scan td, doc kta janin nmpk ok...cuma sy la jadi xsenang hati. Ada ibu2 yang bole share pengalaman?

1 Balas

Bykkn bedrest... Jgn turun naik tgga. Jgn bt langsung keje2 berat... Kwn sy spotting mcm tu lah. 1 mggu lps tu dia sakit perut teramat n miscarriage.. Slh satu sebab dia aktif turun naik tgga wktu kerja. Makanan tajam pun hindari lah awal2 ni kita tak tau jenis bdn kita mcm manaa