Keluar spotting coklat tetapi perut tak sakit @ kejang

Saya ade keluar spotting coklat malam td... tapi perut takde rasa sakit@kejang.. Adekah itu tanda² awal keguguran @ mcm mne Bole ibu² share pengalaman #ibuisrisau #bantusharing

3 Balas

Pergi hospital sis, nanti doc akan bagi ubat kuatkan rahim dan suruh Bedrest.. saya pernah keluar spoting, lepas tu fresh blood terus, dan miscarriage. Apa2 pun semoga dipermudahkan segala urusan sis.💞

hi sis saya terbaca post awak setahun yg lalu saya nak tnyaa awak preggy tk lepas kuaa spoting ? saya mcm awak jugak sis kuaa spoting tp tak sakit perut atau kejang .

1y ago

alhmdulillah..bby lahir dgn selmt..cume sepanjg kehamilan kne bnyk bereht, dan doc akn beri ubt kuat rahim...

Kalau spotting coklat, in shaa Allah takda apa. Tapi monitor kot2 ada keluar lagi ke kan.