Salam SY Dah 36minggu.. Tapi Sekarang Nie Sy Rase Contraction Sakit Kat Bawah Dengan Terase Senak Di Bahagian Dubur.. Tapi Tanda2 Belom Keluar Lg.. Apae Patot SY Buat???

1 Balas

Waalaikummussalam. Mungkin puan sedang rasai Brixton Hicks. Iaitu false alarm untuk bersalin sebagai persediaan ibu sebelum bersalin😊