Keluar lendir jernih

Hi ibu2, sy dh 36 weeks hari 2. Harini selepas buang air kecil tetiba keluar lendir yg jernih. And sy tarik mcm tali😅 tapi tak rasa sakit or contraction pun. Lendir apa tu ya? harap belum tanda2 bersalin lg 😂 #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni sbb tiada pnglmn mengalaminya .maaf jika sy tidak dpt mmbntu puan ..tp sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy2 lain yg pnh mngalaminya spnjng kehamilan blh share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya amiin

tu la mucous plug