Risau

Salam, sy baru preggy 14 week tp nadi sy laju... Skrg tggu misi bg date appointment nk jumpa pakar pulak.. Huhu..

2 Balas

Sama lah.kena masa 14w jugak..lepas tu kena buat ecg..jantung ok ..kena plak test darah..dpt result kata doktor darah tyroid tinggi kena refer hpital..pergi hpital kena test darah lah..last2 result ok doktor ckp tu hormon je..skrg dah 36w..laju jugak lah tapi sesekali je

4y ago

Nie tyroid normal. Tggu depa call nk kena refer hospital gak

Berapa bacaan nadi sis?

4y ago

Ikut atas dktor jugak. Huhuhu. Rasa xseronok semua ada