susu

Salam . Susu ape yg terbaik utk ibu mengandung ? Enfamama ok ?

27 Balas

Waalaikummussalam. Saye minum susu nestle Mom & Me. Rm19 lebeyh sekotak. Alhamdulillah. Ok je. Senang nak buang air bsr. Klau enfamama saye penah minum. Tp xkene dgn tekak. Rase mual. Bile minum enfamama nk buang air besar susah sgt. Sembelit. Tp xtau la dgn ibu2 yg lain. Mgkn ade yg minum ok 🥰

Klau nk ank tulang kuat, suggest minum susu kambing... Try product MAAEZ, susu maaez dripda susu kambing, delima, kurma, madu, sarang burung, dan collegen... Baik utk kandungan dan kulit

Enfamama dan dutch lady full cream.. Pagi2 minum enfamama. Malam minum dutch lady pulak. Selera makan pn makin bertambah sekarang 😂.

First mnum similac. Xboleh telan sbb xsedap. Skrg mnum enfamama coklat sedap.. Harap² xsgkut gdm la nt.. Sbb xbuka buku lgi.

Susu apa2 je boleh asalkan susu utk ibu mengandung. Jgn je muntah lps minum. Sis boleh mnta sample susu. Anmum dll.

Sy minum enfamama coklat. Sedap pun sedap. Badan rasa lebih brtenaga. Kalau skip satu hari rasa lemah je.

Awal2 sya minum anmum sangkut gdm plk tukar susu kambing ok je baby lahir pon ade kuning smggu je

Enfamama ok sis, sbb dy dh lengkap semua. Sy sekarang mnum enfamama perisa coklat

Saya minum dutch lady kotak je. Blend dgn kurma. Sedap! Mcm susu farm fresh 😄

Sya just minum susu farm fresh🤭 sbb sedap dan segar🤭😂🤭