Enfamama coklat

Hai moms semua. Susu enfamama perisa coklat ok ke? Boleh cadangkan susu ibu mengandung yg mana elok? Tapi nk yg perisa coklat. Susu pure tak boleh telan🥴

2 Balas

Sye minum susu hl coklat je sis. Klau nk minum susu coklat better beli susu biase je sbb susu ibu mengandung kandungan gula tinggi utk yg berperisa. Ni nurse la yg suggest tak pyh minum susu ibu mengandung pon takpe.

kalau enfamama dgn saya kurang sesuai. kalau anmum okay. try dulu minum mana tahu sesuai dgn diri.