Inject

~ As salam. Suntikan utk elak kancing gigi. Maksud nye utk ape ye ?

2 Balas

Waalaikumussalam...suntikan tetanus ni utk elakkan terkena kancing gigi sbb risiko peralatan besi yg digunakan masa kita bersalin, walaupun dah disteril....ni penjelasan yg nurse bagi pd saya... effect nye mmg akan lenguh² tangan sehari dua..

5y ago

Baik sis..mlm td ada buat skali.. Mgkin xckup..msih sakit lg..brapa lama ye sakit ni akn hilang..🤔

Injection tetanus ke tu? Mmg utk elak kancing gigi.. Sbb nnti masa kite meneran nak lahirkan baby, time tu boleh jadi kancing gigi..

5y ago

~ Tq sis 👍😊