leaking

Assalammualaikum dan slm sejahtera smua.. Pg td saya mula pecah air ketuban..(leaking) . Kandungan saya baru masuk 21minggu... Sy sy dithn wad utk pemantauan..walaupun dr cek air ketuban msh byk..tp air ketuban saya msh keluar bila saya berjalan.. Cmana ya nk hentikan air keluar? Dr pun msh xpasti kenapa awl sgt pecah... Bila cek semuanya ok

1 Balas

Byk kemungkinan leaking. Mungkin uri lekang atau pun ibu ada masalah kesihatan