Opk & upt +ve

Salam smua, sy ttc da msuk 3tahun.. bulan ney sy da lewat period, sy jnis period yg x regular, bulan ney sy rasa sakit dkt nipple n ari2.. kalo ikotkan sy xnk test tkot kecewa😅😅, d’sebabkan upt xde mse tu sy test dlu guna opk & naik 2line terang sgt, lpas tu sy terus test tetap sma.. ptg tu sy kluar g farmasi beli upt, and result naik 2line jgk🥺🥺, adakah sy hamil?? 1st time test naik double line, excited smpai test byak kali😣😣#bantusharing

Opk & upt +ve
26 Balas

alhamdulillah tahniah sis.. byk kn bedrest ya. jn angkt brg yg berat2 tau.. jn lupa amik folic acid tau..

3y ago

Alhamdulillah, tq sis ats nasihat🥰, insyaAllah😂