Opk & upt +ve

Salam smua, sy ttc da msuk 3tahun.. bulan ney sy da lewat period, sy jnis period yg x regular, bulan ney sy rasa sakit dkt nipple n ari2.. kalo ikotkan sy xnk test tkot kecewa😅😅, d’sebabkan upt xde mse tu sy test dlu guna opk & naik 2line terang sgt, lpas tu sy terus test tetap sma.. ptg tu sy kluar g farmasi beli upt, and result naik 2line jgk🥺🥺, adakah sy hamil?? 1st time test naik double line, excited smpai test byak kali😣😣#bantusharing

Opk & upt +ve
26 Balas

Sama dgn sy. Sy thu sy pregnant pun dpd opk positif sehari sebelum period 🥰

3y ago

Alhamdulillah sis🥰, doakn sy ye❤️

tahniah..rezeki bulan ramadan,jupe doktor awal tau bia tak tertanya tanya🥰

3y ago

Alhamdulillah sis🥺🥺, rezeki dibulan ramadhan❤️❤️, tq sis🥰🥰

Terang sangat result UPT tu sis. Alhamdulillah. Tahniah 💕

3y ago

Alhamdulillah sis🤲🏻🥰, dh g klinik pg td doc ckp bru lg 5weeks cmtu❤️

alhamdulillah ,tahniaaah ,ade tips x yg boleh share?

3y ago

Yee, sy pnye ade byak sachet lg😅, husband pnye ade dlm 2,3 sachet lg, alhamdulillah rezeki bulan ramadhan🤲🏻❤️

alhamdulillah tahniah sis.. jaga kandungan awak nye☺

3y ago

Alhamdulillah syukur🤲🏻❤️, insyaAllah awak,sy akn jga sebaik mgkin anugerah terindah ney💕💕

kandungan awal lagi elak berpuasa ya , tahniah

3y ago

Tq dear❤️

Ade tu, cuba pi check klinik ngan doktor pulak

3y ago

Ok sis🥰

Syukur alhamdulilah.. congratulations..

3y ago

Alhamdulillah syukur🤲🏻❤️, tq sis💕

Semoga sis dimurahkan rezeki selalu .

3y ago

Aminn2 yaa mujib🤲🏻

Alhamdulillah, tahniah

3y ago

Alhamdulillah syukur🤲🏻❤️, tq🥰