Spotting on 6 / 7 weeks pregnancy

Last scan sy 7.12 aritu. Doktor sahkan 6 weeks n janin masih kecik. Lepastu ada spotting on 10hb ni td. Tp x berapa banyak. Tp sentiasa ada. Then mlm td sy cek d emergency doktor cakap kantung sy meleper @ mengecil. Janin pun dh xnmpk. Then dr suruh dtg lagi next 2 week utk scan & decide samada cuci or x. Simptom yg sy ada cuma spotting bleed sedikit. Brownish n langsung tiada rasa sakit or cramp. Persoalan sy sekarang. Masih ada kh harapan utk sy?

1 Balas

Sy nk ckp pn serba salah sis.. Kemungkinan sis gugur tu mmg ada..tp sis dgr la pndapat dan nasihat doktor..kalau sis rasa okay,try la scan dgn doktor lain dan dgr pndapat doktor yg tu pulak..mgkn lain2 doktor ada penyelesaian dia.. Kuat yer,

6mo ago

ok tq sis. sbb dr xda bg apa2 sebarang ubat dorg just suruh tggu 2 weeks utk another scan je. hmm. tu la bla sy tgok post2 org dorg dapat ubat sy jd tkejut