Babyyy kick

Salam smua. Skrg sy baru 22w masih tak rasa lagi baby kick cuma kadang2 rasa ngilu kat perut .. ada tak mommy yg sama mcm sy ? Ke masih terlalu awal utk rasa baby kick

6 Balas

mungkin babyy la tu siss hehehe . sbb klau sy pon , wktu baring je dia akan kluar seketul dkt bhgian perut & bila babyy bergerakk tu terasa nyiluu . pcayaa padaa instinct , instinct ibu & anak ni kuatt 🤭 tp jgn risau , janji babyy nya sihattt .