Last cycle 73 days

salam smua nak tanya kalau last cycle period 73days mksud nya ovulasi untuk next period pon lama ke? Ada sapa2 boleh tolong jawab tak? sbb next period haritu 8/4 kalau nak ikutkan bln ni pon lmbt jugak period. Tp check upt negatif. Sbb mungkin bersama belum wktu subur? harap sgt bulan ramadhan ni ada rezeki???

3 Balas

Boleh jadi berbeza. Irregular cycle ni susah nak predict. Better guna opk and bbt baru boleh track bila ovulation

4y ago

Baik hehe thank you

Sis ada try guna opk?

4y ago

Kena terang dua2 atau line t lebih terang drpd c utk positive opk. Lepas tu anggaran dlm 10-14 hari mcm tu akan period. Long cycle period tu maybe sbb hormon kot.